Tussen droom en realiteit in de e-overheid

19/07/2013     Algemeen nieuws         2647     0

Het nieuwe rapport "Tussen droom en realiteit in de e-overheid: interbestuurlijke informatieprocessen als onderbouw voor slagkrachtige overheden. Een verkennende studie van praktijkvoorbeelden en trends in Vlaanderen anno 2013" is vanaf nu gratis beschikbaar. Vraag het hier aan

Toelichting:

Vandaag domineren urgente uitdagingen als demografische verschuivingen, urbanisering, globalisering, milieuproblemen en financiële tekorten het bestuurlijke debat. De uitdagingen zijn van die aard dat samenwerking tussen verschillende overheden vereist is. De uitbouw van het interbestuurlijke gegevensverkeer vormt de noodzakelijke onderbouw voor slagkrachtige beleidsprojecten. Dit rapport maakt deel uit van onderzoek naar ‘De optimalisering van het management van interbestuurlijke informatieprocessen in Vlaanderen’ en is een eerste stap om de huidige interbestuurlijke informatieprocessen en trends te inventariseren. Lees meer

 

 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!