Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

"Citadel on the Move" dingt mee naar de Blauwe Tulp van de Innovation Awards! Uw stem telt!

25/07/2013

Citadel on the Move is een Europees project met 14 partners in 6 lidstaten, met inzonderheid de steden Manchester, Athene, Issy-les-Moulineaux (Parijs) en Gent. Het project beoogt het voor gemeenten (grote en kleine) eenvoudig te maken om hun data te publiceren in een vorm dat ze bruikbaar zijn voor mobiele applicaties. En tegelijk wordt eenzelfde Mobile App bruikbaar in elke gemeente zonder dat de stad er zelf nog een moet bouwen, of de burgers telkens weer de apps van de stad waar ze naar toe trekken moeten downloaden. Dit zal ook een groot effect hebben op het business plan van Apps developpers aangezien ze potentieel voor de ganse Europese Unie kunnen werken.

STEM MEE VIA SOCIAL MEDIA