Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Belgian Internet Security Conference 24/10/2013

19/08/2013

Belnet organiseert in samenwerking met partners zoals CERT.be, Fedict, Febelfin, Agoria, BELTUG, B-CCENTRE, BIPT, FCCU, FOD Justitie, FOD Economie en V-ICT-OR op 24 oktober 2013 de tweede editie van de Belgian Internet Security Conference.

Waar gaat het over?
Cybercriminaliteit kost onze samenleving en bedrijven behoorlijk wat geld. Rechtstreeks doordat websites en netwerkinfrastructuur offline gehaald worden, maar ook op lange termijn door spionage, sabotage en schade aan uw reputatie. Door de opkomst en innovativiteit van cybercriminelen stelt de gebruiker zich ook steeds meer vragen over privacy.

Daarom is samenwerking cruciaal: privé-bedrijven met overheid, IT professionals met eindgebruikers, nationaal en internationaal. Alleen zo kan een uitgekiende cybersecuritystrategie ontstaan die alle sectoren beter wapent tegen cybercriminelen. En betere gecoördineerde en ruimere aanpak is dringend nodig, want cybercriminelen raken steeds beter georganiseerd.

Meer informatie en inschrijving