Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Fedict voor Niet-Federale Overheidsinstellingen - Infosessie 17/9/2013

19/08/2013

Een aantal diensten van Fedict staat ook open voor overheidsinstellingen van andere niveaus dan het federale. Om deze diensten beter bekend te maken bij de doelgroep, organiseert Fedict op 17 (NL) en 24 september (FR) een infosessie.

De dienstverlening van Fedict staat ook open voor gemeenschappen en gewesten, provincies en lokale besturen. Dit kadert in de samenwerkingsakkoorden met de gewesten en gemeenschappen. Zo hebben veel gemeenten Authenticatieservice geïntegreerd in hun elektronisch lokket of doen ze een beroep op ePayment service om betalingen van hun inwoners te innen.

Toch zijn er nog veel besturen en overheidsinstellingen die het dienstenaanbod van Fedict onvoldoende kennen. Daarom organiseert Fedict op 17 september een informatiesessie voor beslissingsnemers uit Nederlandstalige overheidsinstellingen. Dezelfde infosessie wordt op 24 september herhaalt in het Frans. Onze medewerkers leggen uit wat de dienstverlening precies inhoudt, wat de toegevoegde waarde kan zijn voor uw organisatie en wat u moet doen om er gebruik van te maken. De dienstenbeschrijvingen worden geïllustreerd met concrete cases en waar mogelijk laten we onze klanten zelf aan het woord.

 

Meer informatie en inschrijving