Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Nieuwe kleedje voor de webpagina informatiemanagement bij de Vlaamse Overheid

24/09/2013

De website bestuurszaken, en dus ook de pagina's rond informatiemanagement, werden onlangs in een nieuw kleedje gestoken. Nieuw daarbij is dat het thema informatiemanagement niet meer onder organisatieontwikkeling te vinden is, maar wel onder 'ICT, e-government en informatie'. Dit heeft uiteraard alles te maken met de organisatorische veranderingen van een tijdje geleden, waarbij de Coördinerende Archiefdienst van het Departement Bestuurszaken verhuisde naar e-IB.
Het websiteadres www.bestuurszaken.be/informatiemanagement blijft de startpagina voor alles wat met informatiebeheer te maken heeft. Deze link blijft dus gewoon bestaan. Voor degenen die toch via de boomstructuur op onze pagina's terechtkwamen, wordt een tijdelijke overgangsmaatregel voorzien. Zij worden automatisch doorgelinkt naar het luik 'ICT, e-government en informatie'.