Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Gemeente actief op sociale media

30/09/2013

Men kan de gemeente Tremelo nu ook terugvinden op Facebook en Twitter. Via de facebookpagina kan men inschrijven op de elektronische nieuwsbrief. 'Op de gemeentelijke website verschijnt elke week veel nieuwe informatie', aldus communicatie-verantwoordelijke Nadia Gijsemans. 'De burger moet dit nieuws echter zelf gaan zoeken. Met een elektronische nieuwsbrief, een facebookpagina en twitteraccount brengen we dit nieuws nu zelf tot bij hen. Bovendien laten deze sociale media kanalen ons toe om ook in dialoog te treden met onze inwoners.  In de veelheid van reeds in gebruik zijnde sociale media kanalen waarop informatie over onze gemeente verschijnt, wordt de gemeentelijke facebookpagina en twitteraccount dé officiële bron van gemeentelijke informatie. Naast de bestaande pagina's voor de gemeentelijke bibliotheek en dienst vrije tijd vormen deze een perfecte aanvulling voor het algemeen gemeentelijk nieuws. Alle gemeentelijke infokanalen worden beheerd door de communicatiedienst.'