Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Dag van de Overheidsopdrachten 13/12

02/10/2013

Tijdens de Dag van de Overheidsopdrachten kunt u kennismaken met 16 actuele en boeiende topics mbt de overheidsopdrachtenwetgeving. Stel zelf uw programma samen en kies de topics die u het meeste interesseren. Hierdoor is de Dag van de Overheidsopdrachten het ideale opleidingsevent inzake overheidsopdrachten voor mensen met een beperkte kennis van overheidsopdrachten en voor deelnemers die reeds een (grondige) basiskennis hebben over overheidsopdrachten. U kiest de topics die interessant zijn voor uw profiel en waar u mee in contact komt!

Door de belangrijke en recente wijzigingen binnen de overheidsopdrachtenwetgeving, is dit ook het uitgelezen moment om op de hoogte te blijven over deze nieuwigheden. De sprekers bekijken en bespreken hun topics immers in het licht van deze vernieuwde wetgeving.

Deze opleiding werd erkend door de erkenningscommissie permanente vorming (OVB) voor 4 juridische punten. Het dossiernummer van dit event is 2013-00072. Advocaten ontvangen na de opleiding een aanwezigheidsattest.

Ontdek het volledige programma: klik hier
Stel uw programma samen en schrijf in: klik hier

Vind eze opleiding in de V-ICT-OR kalender