Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De drempel laag, de ambitie hoog - KING jaarcongres 16/1/2014

14/10/2013

Hoe kunnen we het verschil maken voor die mensen die het nodig hebben? Hoe houd je als gemeente je deuren open en blijf je in contact met je burgers? Deze vragen raken de kern van het werk van gemeenten: mensen als uitgangspunt en mensen als opdrachtgever. Van harte nodig ik u uit voor het KING Jaarcongres op donderdag 16 januari 2014. Ons congres vindt plaats in 1931 Congrescentrum Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Het thema is: De drempel laag, de ambitie hoog! De ambities zijn groot: gemeenten willen het echt goed doen, beter dan het Rijk. Mensen helpen en niet van het kastje naar de muur sturen. Geen onnodige drempels opwerpen op hun weg naar participatie en zelfredzaamheid. Hoe garandeer je je toegankelijkheid als gemeente? Hoe kun je ondanks de bezuinigingen toch iets doen voor die mensen met hulpvragen? En, hoe behouden we de menselijke maat in onze dienstverlening en zijn we efficiënt en effectief?

Op het KING Jaarcongres krijgt u daarom inspiratie, nieuwe inzichten en praktische handvatten aangereikt. Voor meer informatie en het programma van ons congres kunt u kijken op www.kingcongres.nl.

Gegevens van het congres

Congres:        KING Jaarcongres
Datum:          Donderdag 16 januari 2014
Locatie:         1931 te ’s-Hertogenbosch
Website:        www.kingcongres.nl

Via de volgende link kan men zich ook direct aanmelden.