Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Strategische consultatie over digitale archivering bij lokale besturen

16/10/2013

Het beheer van digitale informatie wordt een steeds complexere en duurdere aangelegenheid, iets wat vaak onderschat wordt. Digitaal Archief Vlaanderen werkt aan een gemeenschappelijke dienst om overheden te ondersteunen bij het duurzame beheer van digitale overheidsinformatie. In maart 2014 legt het project een voorstel voor operationalisering voor aan de Vlaamse Regering. 

Digitaal Archief Vlaanderen wil zoveel mogelijk tegemoet komen aan de reële noden van de overheden en organiseert daarom met steun van VVSG een strategisch consultatiemoment waarbij het project wordt voorgesteld aan de managers en bestuurders van provincies, steden, gemeenten en OCMW’s. 

Dit op 21 november 2013, 9-12u, in het Vlaams Administratief Centrum Dirk Boutsgebouw Leuven, Diestsepoort 6, 3000 Leuven, 

Digitaal Archief Vlaanderen  rekent op archivarissen en informatiebeheerders om hun beleidsmakers warm te maken voor dit consultatiemoment.

Meer info en inschrijven op http://www.bestuurszaken.be/consultatiemoment en in Lokaal (VVSG) van oktober 2013.