Digitaal Archief Vlaanderen: archiveringsdiensten in een shared services model

08/11/2013     Algemeen nieuws en ManageIT         2640     0

Het beheer van digitale informatie wordt een steeds complexere en duurdere aangelegenheid. Digitaal Archief Vlaanderen wil overheden ondersteunen bij het duurzaam beheer van digitale informatie. Door archiveringsdiensten in een shared services model aan te bieden kunnen overheden op een kostenefficiënte en laagdrempelige manier digitale informatie duurzaam archiveren. Overheden hoeven dan niet te investeren in technologie, maar kunnen zich concentreren op het optimaliseren van de eigen informatieprocessen.

Meer weten? Kom dan luisteren naar deze sessie tijdens het Congres Manage IT op 28 november!
Spreker: Luc Truyens - Digitaal Archief Vlaanderen

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!