GRATIS boekje “De basis voor een compacte Overheid”

06/11/2013     Algemeen nieuws en ManageIT         2789     0

V-ICT-OR publiceerde zonet i.s.m. VIAG het boekje “De basis voor een compacte overheid’. Een aantal voortrekkers vertellen daarin hun gedachten, visie en ervaringen over de weg naar een compacte overheid en hoe zij deze bewandelen. Want het is een feit, de komende jaren zullen gemeenten intensiever en constructiever moeten samenwerken. Het vinden van een uitgang uit de doolhof vraagt om een slimme en collectieve aanpak. Lees er meer over in het boekje. Bovendien worden verschillende denkpistes en oplossingen toegelicht tijdens het congres Manage IT.

Ben je LID van V-ICT-OR en kom je naar Manage IT? Dan ligt het boekje GRATIS voor je klaar aan het onthaal.

 

Nog niet ingeschreven? Klik dan hier

 

 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!