Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

GRATIS boekje “De basis voor een compacte Overheid”

06/11/2013

V-ICT-OR publiceerde zonet i.s.m. VIAG het boekje “De basis voor een compacte overheid’. Een aantal voortrekkers vertellen daarin hun gedachten, visie en ervaringen over de weg naar een compacte overheid en hoe zij deze bewandelen. Want het is een feit, de komende jaren zullen gemeenten intensiever en constructiever moeten samenwerken. Het vinden van een uitgang uit de doolhof vraagt om een slimme en collectieve aanpak. Lees er meer over in het boekje. Bovendien worden verschillende denkpistes en oplossingen toegelicht tijdens het congres Manage IT.

Ben je LID van V-ICT-OR en kom je naar Manage IT? Dan ligt het boekje GRATIS voor je klaar aan het onthaal.

 

Nog niet ingeschreven? Klik dan hier