Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Externe audit, interne controle en IT

07/11/2013

Vanaf eind dit jaar zullen er audits plaatsvinden in de lokale besturen in Vlaanderen. Die audits zullen worden uitgevoerd door een nieuw agentschap: Audit Vlaanderen. De standaard waartegen lokale besturen geauditeerd zullen worden is de leidraad interne controle/organisatiebeheersing. Deze leidraad bevat een aantal doelstellingen over de belangrijkste management- en ondersteunende processen binnen een organisatie.

Tijdens het Congres Manage IT wordt deze materie toegelicht. In deze parallelle sessie verduidelijkt spreker Steven Van Roosbroeck van de Vlaamse Overheid de externe audit en de leidraad interne controle/organisatiebeheersing toe, met een focus op ICT.

Bekijk het volledige programma van het Congres Manage IT en schrijf in.