Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De ontbrekende link naar bedrijfsprestaties?

12/11/2013

De ontbrekende link naar bedrijfsprestaties? De opkomst van Gigabit Wifi, gebruikerservaring en netwerktransformatie...Werkmethoden zijn veranderd, gebruikers zijn mobieler, veeleisend en autonomer geworden; de technologie is sterk geëvolueerd, mobiliteit en cloud hebben gezorgd voor een explosie van smart-devices, mobile apps en web services. Het is de perfecte omgeving voor toenemende productiviteit van gebruiker & bedrijfsprestaties… met uitzondering van één uitdaging, het netwerk. Opboxen tegen stijgende traffic vereisten, verscheidene apparaten, mobile app toegang en  complexe richtlijnen voor veiligheid en controle die daaruit volgen, maken het moeilijk voor traditionele netwerkinfrastructuren om mee te kunnen met een mobiele wereld. In deze sessie lichten we de nieuwste innovaties in intelligente netwerkarchitecturen toe en hoe ze een hefboom kunnen zijn voor bedrijfsprestaties in de mobiele wereld.

Tijdens het congres Manage IT kom je te weten hoe IT de zakelijke en gebruikersleemte kan overbruggen, hoe je van Gigabit WiFi een realiteit maakt en brengen we een klantenverhaal: 'Hoe onze organisatie mobiel werd... ' Spreker: Johan De Donder, Senior Pre Sales Engineer Aerohive netwerken Europa Ltd 

Interesse? Bekijk hier het programma van het Congres Manage IT en schrijf in