Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De “Follow-me workplace”: flexibele toegang ...

13/11/2013

De “Follow-me workplace”: flexibele toegang tot uw bedrijfstoepassingen en –documenten: vanop elke locatie, vanop elk toestel...
Lokale overheden worden geconfronteerd met een stijgend gebruik van mobiele toestellen (al dan niet eigendom van het bestuur) op de werkvloer. Werknemers verwachten immers meer en meer dat bedrijfstoepassingen en -documenten om het even wanneer – veilig & performant – beschikbaar zijn, vanop elke locatie en vanop elk toestel. Voor de IT afdeling vormt dit een grote uitdaging. Allerlei types toestellen moeten ondersteund worden en toegang tot toepassingen en data moet worden afgewogen tegenover het veilig en confidentieel houden van beleidsinformatie. De “follow-me workplace” oplossing van SAIT komt aan deze noden tegemoet en biedt een werkomgeving aan binnen een standaard browser. Werknemers connecteren vanaf om het even welk toestel op een veilige manier via het Awingo Smart Global Office (SGO) SGO platform naar de interne IT infrastructuur.

Tijdens het congres Manage IT gaat men dieper in op de mogelijkheden om mobiele toestellen op een beheersbare, veilige en budgetvriendelijke manier in te zetten in de werking van lokale overheden. Via een live demonstratie vanop verschillende types van mobiele toestellen licht men deze mogelijkheden praktisch toe.

SAIT is integrator, gevestigd te Zellik en ondersteunt lokale overheden in het uitbouwen van een performante en veilige ICT infrastructuur. Awingu is een IT software bedrijf gevestigd te Lochristi, met een R&D afdeling gespecialiseerd in cloud toepassingen en desktop virtualisatie.
Sprekers Danny Laurier, Sales Development Manager, SAIT en Piet Vandaele, VP Product Management, Awingu

Meer informatie over het Congres Manage IT