Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Een hefboom voor de publieke dienstverlening in uw bestuur

14/11/2013

Open Standaarden en Open Data - Potentieel en Praktijk
Wat als je zou kunnen beschikken over de meest recente en accurate basisinformatie van verschillende overheden, los van niveau, locatie, … zonder daarvoor naar tientallen websites te moeten surfen? Openingsuren, producten, locaties, … allemaal centraal beschikbaar als open data, vrij te herbruiken en bijgehouden door de verantwoordelijke organisatie zelf. Science Fiction? Dit is de inzet van het project “gedeelde catalogus voor publieke dienstverlening”. Dit project werd ingediend door V-ICT-OR, Stad Gent en VDAB in kader van de VIP projecten van CORVE. Stapt uw organisatie in als piloot?

Meer over dit project kom je te weten tijdens het Congres Manage IT op 28 november. Katrien De Smet - CORVE en Raf Buyle - V-ICT-OR vertellen er je meer over.

 

Lees meer over het congres en schrijf in