Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Verminder de wachtrijen: Digitaal documentenloket in Kapellen doet het!

15/11/2013

Officiële documenten via een e-loket aanvragen is niet nieuw. Ervoor zorgen dat die documenten zonder tussenkomst van één van uw medewerkers automatisch aangemaakt en voorzien worden van een wettelijke digitale stempel, waarna ze direct in de mailbox van de aanvrager terechtkomen, is dat wel. Met het IntelliStamp Center gaan we zelfs nog een stapje verder. De gemeente Kapellen nam de proef op de som en voerde een studie naar de effectieve opbrengsten van de technologie.

Tijdens het congres Manage IT op 28 november vertelt Ivan Kockx, Beleidscoördinator Interne Zaken, hoe zij de wachtrijen hebben verminderd. Sprekers: Bart Van Hove, Intellistampcenter en Ivan Kockx, Beleidscoördinator Interne Zaken - Gemeente Kapellen

 
Lees meer over het congres Manage IT en schrijf in