Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Digitale bouwaanvraag geïntegreerd in omgevingsloket

20/11/2013

Het loket van digitale bouwaanvraag zal geïntegreerd worden in een groter geheel; met name het omgevingsloket. Hetzelfde geldt voor het eMIL-loket van het departement Leefmilieu, Natuur en Energie (LNE). De twee aparte loketten zullen dus geïntegreerd worden in één loket waarin zowel een bouwvergunning, een milieuvergunning als een melding kunnen worden aangevraagd. Op technisch vlak wordt er zoveel mogelijk infrastructuur gebruikt die reeds voorhanden is. Binnenkort zal deze website verdwijnen en vervangen worden door een informatieve, dynamische website over het omgevingsloket. In het najaar zullen er infosessies plaatsvinden zodat u voldoende geïnformeerd wordt. De streefdatum voor het lanceren van het omgevingsloket is maart 2014.