Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Tweede BELTUG Mobile Index Results Report

21/11/2013

De resultaten zijn er! Als je lagere tarieven wenst voor mobiele data, dan moet je nu actie nemen, hoe sneller hoe liever. Het tweede BELTUG Mobile Index Results Report, uitgevoerd in september 2013, ondersteunt en herbevestigt de conclusies van de 1ste enquête van maart 2013. Eens te meer zien we dat bedrijven die hun contracten opnieuw negotieerden, de gemiddelde daling overschreden en lagere prijzen betaalden. De enquête bevestigt ook het trage tempo waarop prijsverlagingen van mobiele data plaatsvinden. Het nieuwe rapport bevat 6 concrete en specifieke aanbevelingen. BELTUG beveelt onder andere sterker dan ooit aan dat bedrijven en openbare instellingen berst contact opnemen met hun exploitanten van mobiele netwerken en besprekingen starten om de prijzen te herzien.

Het hele verslag - The BELTUG 2nd Mobile Data Index Results Report, inclusief aanbevelingen - is beschikbaar voor BELTUG leden én – dankzij het partnership met V-ICT-OR – ook voor V-ICT-OR leden. Login en paswoord voor V-ICT-OR leden is gekend, maar uiteraard terug te verkrijgen via mail naar info@v-ict-or.be

Bekijk het rapport hier