Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Congres Manage IT 28/11 - Laatste kans om in te schrijven

25/11/2013

Al maanden gonst het van geruchten over het zogenaamde ICT-dienstverleningscontract van de Vlaamse Overheid. Is dit nu het contract dat soelaas zal brengen voor een lokale overheid die kreunt onder het besparingsjuk? Of ligt de oplossing eerder in intergemeentelijke samenwerking, schaaloptimalisatie, standaardisatie of digitalisering van processen? Welke weg is uiteindelijk de juiste? Daar verschillen de meningen over, maar dat we hier een aantal krachtige pistes voorstellen staat buiten kijf. 

Op het congres Manage IT met als thema ‘samen bouwen aan een open overheid’ op 28 november in Sint-Laureins bij Eeklo, krijg je alvast alle informatie om zelf een onderbouwde strategie te ontwikkelen. Spraakmakende sessies met onder andere Luc Chauvin (ICT-manager Vlaamse overheid), Johan Van der Waal (KING) en Hans Maertens (VOKA) helpen je op weg. Je volgt een debat over digitale dienstverlening, hoe kan het beter? In de namiddag kies je uit een waaier van 12 parallelle sessies. Geef toe, dit is een stevige fundering voor uw evolutie naar een “geconsolideerde” gemeente.

We nodigen je dan ook graag uit om samen met ons het “bouwterrein” te bewandelen.  

Inschrijven kan nog!

Meer informatie over het programma en inschrijving