Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Overheidsopdrachten elektronisch afhandelen via e-Procurement

02/12/2013

Het elektronisch afhandelen van overheidsopdrachten biedt vele voordelen en is echt niet zo moeilijk.


Spring je mee op de trein ?

Overwin je koudwatervrees en schrijf je in voor de workshop e-Procurement. Je kan er voluit oefenen binnen een veilige testomgeving. Iedere cursist beschikt hiervoor over een individuele pc.

De focus ligt op e-Notification (overheidsopdrachten online bekendmaken en het beschikbaar stellen van de bestekken) en e-Tendering (de elektronische uitwisseling van kandidaatstellingen en offertes tussen de aanbestedende overheid als opdrachtgever en geïnteresseerde ondernemingen).
Kim Bosman (hoofd aankoopdienst OCMW - AZ Lokeren) en Daphne Werrebrouck (organisatiemedewerker dienst ICT, Provincie Oost-Vlaanderen) fungeren als gids en delen hun tips and tricks. Beiden deden intussen heel wat ervaring op met het online publiceren van overheidsopdrachten en het verloop van een elektronische openingszitting.


Deze workshop gaat door op 13 en 20 februari 2014 telkens van 13u30 tot 17u in het PAC Zuid, Woodrow Wilsonplein 2, Gent.

 
Vakfiche vindt u hier