Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Substitutie – Verzekerd digitaal werken

12/12/2013

Vandaag de dag werkt vrijwel iedere organisatie aan de digitalisatie van hun werkprocessen. Maar veel van deze organisaties zijn nog niet volledig digitaal en werken al jaren digitaal én op papier in een hybride informatielandschap. Voor veel organisaties is het een enorme stap om te bepalen dat het werken met digitale documenten de voorkeur moet hebben.

De voordelen van digitalisatie van documenten
Het digitaliseren van documenten kan veel voordelen hebben voor uw organisatie. Door papiergebruik af te schaffen en digitaal werken leidend te maken heeft uw organisatie onder meer de volgende voordelen:

  • Geen verwarring meer over wat leidend is wanneer kenniswerkers digitaal gaan werken
  • Geen dubbele documentatie, maar enkel digitaal.
  • Geen last meer van dossiervorming en dossieropslag.
  • Vanuit de digitalisatie van processen kunnen vele verbeteringen worden doorgevoerd om efficiënter en effectiever te werken.
  • Organisaties besparen gemiddeld minimaal ongeveer €250,- per jaar per werkplek.

In veel organisaties is de besluitvorming rondom het vervangen van papieren informatie voor digitale informatie nog een heet hangijzer. In deze paper leest u hoe u van dit hete hangijzer een succes kan maken.