Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR en zijn hoofdpartners stemmen af

13/12/2013

Deze week kwam het bestuur van V-ICT-OR samen met zijn hoofdpartners. Dergelijke ontmoetingen gebeuren op regelmatige basis. Ze moeten er voor zorgen dat onze partners goed op de hoogte blijven van de koers die onze organisatie vaart. Ze zorgen er ook voor dat V-ICT-OR goed geïnformeerd blijft over wat er leeft binnen de bedrijfswereld. 

Dank zij zulke vergaderingen kunnen er opportuniteiten gespot worden die een meerwaarde zijn voor onze leden en/of voor de partners.

Deze ontmoeting vond plaats in het Caymangebouw te Brugge.
Dit gebouw ontleend zijn naam aan het Cayman communication agency. Dit bedrijf verzorgt de communicatie activiteiten binnen de Vanden Broele Group. Binnen deze groep vinden we naast Vanden Broele Productions, Vanden Broele Uitgeverij ook Novado. Deze laatste is de softwarepoot binnen de groep. We danken hoofdpartner Vanden Broele voor zijn gastvrijheid.