Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vastgoeddatabank - Gebouwen en gronden in kaart gebracht

17/12/2013

De Vlaamse overheid bezit 81.382 gronden en beheert 2.575 gebouwen. Dat blijkt alvast uit de meest actuele stand van zaken van de Vastgoeddatabank van de Vlaamse overheid. Vanaf vandaag zijn er bovendien, bovenop de bestaande webkaarten, drie nieuwe kaarten beschikbaar: ‘Onroerend Erfgoed op gronden van de Vlaamse overheid’, de ‘Percelenzoeker’ en de ‘Monumentenzoeker’. Managers en vastgoedexperten kunnen bovendien aan de hand van dashboards en rapporten op maat vlotter het vastgoedpatrimonium monitoren. Het project vastgoeddatabank is een realisatie van het Departement Bestuurszaken en het Agentschap voor Facilitair Management en is mogelijk gemaakt door de samenwerking met de entiteiten van de Vlaamse overheid. Meer informatie: www.bestuurszaken.be/vastgoed.