Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Apps4Kortrijk: Verdubbel de Kortrijkse bevolking tegen 2030. (Het is niet wat je denkt)

16/01/2014

De stad Kortrijk organiseert een apps4Kortrijk/Kortrijkdubbel met als thema 'Verdubbel de Kortrijkse bevolking tegen 2030. (Het is niet wat je denkt)'. De deelnemende app-bouwers kunnen met slimme apps de leefbaarheid van Kortrijk als hippe, jonge en aantrekkelijke stad waar het goed is om te wonen, te leven, te werken verhogen.

Voor wie? 

We roepen studenten van de Hogescholen, jonge IT-bollebozen en innovatieve IT- bedrijfjes op om in te schrijven op deze Open Call (inschrijven voor 22 januari) via het online formulier.Het ideale team bestaat niet alleen uit technici die innovatieve apps ontwikkelen, maar ook deelnemers met een oog voor gebruiksgemak en design. 

Lees verder en schrijf in