Hou je kennis op peil! Nieuwe opleidingen.

22/01/2014     Algemeen nieuws en Opleidingen         2291     0

V-ICT-OR organiseert – in samenwerking met Escala - een brede waaier aan ICT opleidingen. Een heel aantal nieuwe opleidingen staan nu online in onze kalender. Zowel systeembeheerders, ICT managers, ICT-end users, als informatieveiligheidsconsulenten vinden in het aanbod hun gading. Om er maar enkele op te sommen... C#.Net 4.5, HTML 5, CSS3 en Responsive Web, tot Business Analist Architect, Software Architect, ITIL, tot Business Analyst of Processen, Structuren en Informatiemanagement Openbare Besturen, informatieveiligheidsconsulent.

Ben je lid? Dan geniet je bovendien een fiks prijsvoordeel! Bekijk de opleidingen in onze kalender en schrijf in! Succes ermee.

Bovendien... Dankzij onze samenwerking met BELTUG, hebben leden van V-ICT-OR ook gratis toegang tot 10 BELTUG activiteiten/opleidingen per jaar. Een sterke prijsreductie voor onze leden is ook voorzien voor deelname aan BELTUG expert class. V-ICT-OR leden krijgen hierdoor dezelfde prijs als de BELTUG leden. 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!