Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR en EDUBIT zetten stap naar integratie!

23/01/2014

De besturen van de Vlaamse ICT organisatie en EDUBIT - vakvereniging voor ICT-coördinatoren en directeurs in Vlaamse scholen – hebben besloten om doorgedreven samen te werken vanaf 2014. Net zoals voor informatieveiligheid, datastandaardisatie en GIS wenst V-ICT-OR samen met EDUBIT portaalgewijs in te zetten op “ICT binnen de scholen”. 2014 wordt daarom hét jaar waarin we ons samen voorbereiden om de werking van EDUBIT in de schoot van V-ICT-OR op te nemen vanaf 2015. Onze samenwerking zal voor een sterk hefboomeffect zorgen binnen dit specifiek domein.

Zo is het onze bedoeling om ICT binnen dit terrein te herwaarderen met een aantal belangrijke aandachtspunten. Op 19 maart leggen beide organisaties een memorandum neer ten dienste van de volgende Vlaamse regering en zijn bevoegd departement voor de volgende legislatuur. Als volgende stap is tijdens het congres Shopt IT op 8 mei een volledige track voorbehouden voor EDUBIT, waardoor zij hun visie en kennis kunnen overbrengen naar alle betrokken beleidsmensen.