45 GIS- en ICT coördinatoren duiken samen in de praktijk!

27/01/2014     Algemeen nieuws en GIS         2807     0

Een 45-tal entousiaste GIS-sers van lokale besturen en Vlaamse overheden zakten op 23 januari af naar Lokeren waar ze gratis deelnamen aan verschillende interactieve workshops en effectief aan de slag gingen met een aantal toepassingen, nl. planbaten en planschade, Geocortex, ArcCommuneo, Services & Geopunt en tot slot BIGGS. Wij danken onze GIS-Hoofdpartners AGIV, Esri BeLux, Orbit GT, SIGGIS, en Realdolmen voor hun inspirerende workshops. Op algemene aanvraag wordt een derde GeoSprint gepland in juni.

Bekijk de presentaties en foto's

Meer informatie: altergeo@v-ict-or.be 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!