I-SCAN+ op maat voor u

28/01/2014     Algemeen nieuws         2341     0

In het kader van het I-scanproject staat er nu een nieuw aanbod voor u klaar, dat inspeelt op de groeiende vragen rond samenwerking tussen gemeenten en OCMW’s op het vlak van ICT. Voor besturen die nog niet of nauwelijks samenwerken, en op zoek zijn naar informatie over de mogelijkheden van ICT-samenwerking, is er een interactieve lezing.  Voor wie ICT-samenwerking tussen gemeente en OCMW (verder) wil uitbouwen en zich engageert om mee te denken over de invulling van de concrete ICT-samenwerking is er een uitgebreider ondersteuningstraject op maat van de mogelijkheden en ambities.

In de brochure vindt u meer uitgebreide en ook praktische informatie over ons aanbod.

Contact: I-scanteam – 09 243 29 67 -  iscan@ugent.bewww.iscan.be

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!