Op zoek naar reglementering rond PC en mobiele toestellen voor werk en privé?

04/02/2014     Algemeen nieuws         2481     1

Gebruiken raadsleden of personeelsleden binnen je bestuur notebooks of i-pads of andere mobiele toestellen zowel op het werk als privé? Ontbreekt het je daarbij nog aan een goede reglementering? Wist je dat BELTUG hierrond een paper uitschreef? “Aanbevelingen bij een corporate policy”. Daar vind je bovendien een 20-tal voorbeelden van policies. Ben je lid van V-ICT-OR? Dan ben je ook lid van BELTUG en heb je niet alleen gratis toegang tot deze Corporate Policy maar kan je bovendien gratis deelnemen aan een heel aantal evenementen. Login en paswoord nodig? Vraag ernaar via info@v-ict-or.be.

 

Deel deze post:

Reacties (1)

  1. Dany Van Goethem @ 17/02/2014 11:47

    is al een mooie paper!

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!