Eén ICT-stem voor het onderwijs

08/02/2014     Algemeen nieuws         3175     1

Hoog tijd om het versnipperde ict-beleid in het onderwijs aan te pakken. Dat stellen verschillende vertegenwoordigers uit het werkveld, die zich verenigden in “de stuurgroep ICT en onderwijs” met steun van de Vlaamse ICT Organisatie (V-ICT-OR) en EduBIT.

De verschillende vertegenwoordigers hebben de koppen bij elkaar gestoken en nagedacht over hoe het anders kan en werken aan een memorandum. Dit memorandum biedt niet alleen een samenvatting van het probleem, maar ook een concrete aanpak."  Deze tekst zal worden voorgelegd aan de belangrijkste actoren binnen het onderwijslandschap

Een eerste concrete stap is de O6-conferentie op 19 maart, waar het memorandum voorgesteld wordt.

De timing voor de aankonding van het memorandum is bewust gekozen, in de aanloop van de verkiezingen. "We willen politici de nodige achtergrondinformatie aanreiken rond het ict-beleid in het onderwijs", aldus Luk Vanlanduyt.

Meer informatie: secretariaat@edubit.be en info@v-ict-or.be  

 

 Brainstormsessies, stuurgroep ICT en onderwijs

 

Deel deze post:

Reacties (1)

  1. Bart Hanssens @ 20/02/2014 14:17

    Hmz, vergis ik me of loopt dit een beetje parallel met het Forum voor Informaticawetenschappen http://www.i22n.org/ ?

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!