Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Nieuwe website Toerisme Kortrijk geoptimaliseerd voor mobiel gebruik

24/03/2014

De nieuwe website van Toerisme Kortrijk licht het aanbod voor toeristen en bezoekers uit en presenteert hen op een heel handige en eenvoudige manier de troeven van Kortrijk. De toeristische pagina’s waren in het verleden vervat in de algemene website van de Stad Kortrijk en misten een wervende en inspirerende invalshoek, ondanks het feit dat er elk jaar ongeveer  60.000 surfers deze pagina’s bekeken. Door een aparte website voor de doelgroep toeristen op te zetten is ook een specifieke inhoudelijke selectie gemaakt.  Alle bezienswaardigheden en toeristische producten werden opnieuw onder de loep gehouden en enkel wat echt relevant is voor toeristen overleefde de screening.

Lees meer