Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Big Data in de Publieke Sector Seminarie - 03/04/2014

26/03/2014

Overheidsdiensten zijn bekend voor het produceren van grote hoeveelheden gegevens. Hoe beheer je de beschikbare data om meer te kunnen doen met minder middelen? Agoria nodigt u uit op een innoverend seminarie rond het gebruik van data in de publieke sector. McKinsey heeft de potentiële jaarlijkse waarde van Big Data voor de Europese publieke sector op 250 miljard euro geraamd.
Er zijn verschillende use-cases beschikbaar voor de publieke sector, variërend van de bestrijding van fiscale fraude tot de verbetering van allerlei diensten voor de burger. Tijdens dit seminarie voor de publieke sector zullen we onderzoeken welke opportuniteiten te grijpen zijn voor federale, regionale en lokale overheden.

meer informatie en inschrijving