SHOPT IT 8 mei - Investeer in een slimme en veilige toekomst

02/04/2014     Algemeen nieuws, Documentmanagement, Midoffice, OSLO, Open Data, ShoptIT en VlaVirGem         2641     0

Het Hilton hotel in Antwerpen is op 8 mei de kennishaard voor ICT binnen de lokale overheid. De openingstoespraak wordt gegeven door Kris Peeters, minister-president van de Vlaamse Regering. De Stuurgroep lokaal e-government maakt van de gelegenheid gebruik om haar memorandum voor de nieuwe regeringen te overhandigen. In het aanbod van 32 (!) sessies binnen 8 tracks vallen dit jaar de talrijke innovaties en de aandacht voor ICT binnen het onderwijs op. Het belang van informatieveiligheid en standaardisatie wordt opnieuw onderstreept. Zowel lokale als centrale overheden zelf, bedrijven én onderwijs zijn op 8 mei aan het woord. Als deelnemer kan je 4 sessies naar keuze volgen.

Lees meer en schrijf in!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!