Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vlaamse overheid gunt raamovereenkomst “Exploitatiegebonden ICT-diensten” aan HP en Belgacom

10/04/2014

De Vlaamse overheid gunt de raamovereenkomst voor “Exploitatiegebonden ICT-diensten 2015” aan de tijdelijke handelsvennootschap HB-plus, met als deelgenoten HP Belgium  en Belgacom. Voor het nieuwe contract werken HP en Belgacom samen onder de nieuwe naam HB-plus. 

De raamovereenkomst gaat in op 10 april 2014, met een transitieperiode tot einde januari 2015. Vanaf 1 februari 2015 worden alle diensten geleverd overeenkomstig de nieuwe afspraken. Het contract heeft een looptijd van zeven jaar, en de totale waarde ligt tussen de 400 en 500 miljoen euro. De overeenkomst ‘Exploitatiegebonden ICT-diensten’ is een van de vier raamovereenkomsten, samen  het ICT-contract 2015 genoemd, die de Vlaamse overheid gunt ter vervanging van het huidige ICT-contract 2008.

Lees hier het volledige persbericht

Lees ook het artikel in Datanews