Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

e-invoicing: het efficiëntieproject van de nabije toekomst?

17/04/2014

Het einde van de papieren factuur. Dat is de ambitieuze doelstelling van wat e-invoicing genoemd wordt. Dit project is meer dan een “gewone” digitalisering. Het moet een belangrijke administratieve vereenvoudiging voor het bedrijfsleven en een omvangrijke efficiëntieverbetering van de financiële processen bij overheden teweegbrengen. Voor lokale overheden en verzelfstandigde lokale entiteiten duikt de kans op deze efficiëntiewinst in de komende jaren te realiseren.
Het e-invoicingproject van de Vlaamse overheid sluit naadloos aan bij de Europese en federale plannen. Het voorkomt dat elk bestuur haar eigen oplossing zoekt en het bedrijfsleven geconfronteerd wordt met een onontwarbaar kluwen van toepassingen.

Meer weten? Kom naar SHOPT IT op 8 mei