Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Samenwerken in de wolken

17/04/2014

Hoe kan je én innoveren én kosten besparen ?  Door slim te investeren in samenwerking!  VDAB deed het reeds 3 jaar geleden bij de overgang van een gesloten mailsysteem naar het open Googleplatform.  Niet enkel interne samenwerking, maar ook en vooral met onze stakeholders en klanten.  En er is meer ... jongerenwedstrijd, smart en open data, een nieuw digitaal dienstenmodel in volle ontwikkeling, ...
Maar ook achter de schermen zet VDAB graag zijn schouders onder samenwerking tussen verschillende entiteiten en beleidsniveaus. Op vraag van V-ICT-OR stelden we ons "inhuren externen" raamcontract ook open naar steden, gemeenten en provincies toe. Het ging reeds in november 2013 van start. Meer informatie hierover krijg je tijdens het V-ICT-OR congres SHOPT IT op 8 mei.