Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Publieke Consultatie - Ontwerp van aanbeveling betreffende het gebruik van cookies

24/04/2014

Gelet op het toenemende aantal vragen dat de Privacycommissie krijgt over cookies, vond zij de tijd rijp om hierover een officieel standpunt in te nemen. Het resultaat is een ontwerp van aanbeveling over cookies, dat zij u graag voor feedback voorlegt. De Privacycommissie wil immers optreden met kennis van zaken, en is van mening dat zij dat in materies zoals die van cookies niet kan zonder de sector betrokken bij een bepaalde problematiek te bevragen. Vandaar het idee om een publieke consultatie te organiseren en zo uw standpunt te vragen over onze ontwerptekst, die u kunt raadplegen door te klikken op de link onder aan deze e-mail. De publieke consultatie zal lopen tot 31 juli 2014. Al uw opmerkingen kunt u ons bezorgen per post (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel) of per e-mail op commission@privacycommission.be. De Privacycommissie zal alle feedback bundelen en nadien een definitieve aanbeveling uitbrengen. Voor inhoudelijke vragen over de ontwerptekst kunt u contact opnemen met dhr. Frédéric Claeys, rechtskundig adviseur bij de Privacycommissie (frederic.claeys@privacycommission.be).

Tot slot: aarzelt u vooral niet deze ontwerptekst door te sturen aan andere stakeholders. Wij kijken er alvast naar uit om uw en hun reacties te ontvangen.

meer informatie