.gent beschikbaar vanaf 24 november

09/05/2014     Algemeen nieuws         1874     0

Het Gentse top level domein .gent zal beschikbaar zijn voor het grote publiek vanaf 24 november. Daarmee wordt .gent de eerste nieuwe Belgische internetsuffix op de markt. De prijs voor één .gent-domeinnaam zal rond de 25 euro per jaar schommelen. De groothandelsprijs voor een jaarregistratie van een .gent domeinnaam bedraagt 17 euro. Dot Gent Registry, de Combell-dochter die de nieuwe extensie beheert, bevindt zich daarmee in dezelfde prijscategorie als reeds gelanceerde geografische extensies zoals .berlin en gaat zelfs iets onder de prijs van DNS Belgium, dat een basisprijs van 20 euro vraagt voor .brussels en .vlaanderen.

Lees verder

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!