Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

test uw datakwaliteit met de i-Spiegel

14/05/2014

i-Spiegel is een tool voor bestandsvergelijking die het binnengemeentelijk gebruik van authentieke registraties analyseert. Een audit op uw eigen bestanden!
Dit instrument laat zien wat het gebruik van authentieke registraties op levert en nog meer kan opleveren. i-Spiegel geeft inzicht in financiële besparingen en maakt verbeteringen van gemeentelijke dienstverlening concreet en helder. i-Spiegel helpt ook bij het nog strategischer inzetten van de basisvoorzieningen. Dit instrument meet niet alleen de besparingen en verbeteringen, lokale besturen kunnen het ook inzetten om de baten te effectueren en verbeteringen te optimaliseren.


Een tool van onze Nederlandse KING collega’s toegepast op CRAB, VKBO en een ondernemersbestand van een lokaal bestuur. Kom de resultaten zien en weet na afloop waarom u deze tool ook wilt gebruiken voor uw bestanden.

Kom meebouwen op 27/5!