Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

breng je eigen softwarearchitectuur architectuur in kaart

14/05/2014

In deze werksessie voert u eenvoudig uw applicatielandschap in in de Softwarecatalogus. U selecteert de softwareproducten van leveranciers en u heeft direct overzicht op de geïntegreerde applicatielandschapsplaat en ziet of uw producten (gaan) voldoen aan de standaarden. Ook krijgt u automatisch bericht bij wijzigingen in het productaanbod van uw leveranciers. Na invoer krijgt u een print van uw applicatielandschap op groot formaat. Ideaal als communicatiemiddel binnen uw bestuur en met ketenpartijen of samenwerkende gemeenten. Uw applicatielandschap kunt u daarna zelf beheren via de website www.softwarecatalogus.be (nog niet live).

Huiswerk: Neem uw eigen laptop mee en een overzicht van uw huidige applicaties. Gebruik daarvoor het beschikbare sjabloon in excel. Dit krijgt u een week van te voren toegestuurd. Het overzicht gaan we tijdens de sessie invoeren in het applicatielandschap.

Sprekers: Jeroen de Ruig en Mark Backer (KING) 

Kom meebouwen op 27/5!