Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Zicht op prioriteiten informatievoorziening decentralisaties via Softwarecatalogus

23/06/2014

Vanaf 12 juni is er in de Softwarecatalogus ook een VISD-referentiecomponentenkaart beschikbaar, vertelt KING. Door uw applicaties te plotten op de VISD-referentiecomponenten krijgt u in één oogopslag zicht op de prioriteiten in uw informatievoorziening voor de decentralisaties. De VISD 3D Architectuurplaat laat zien waar u nog mee aan de slag moet voor 1 januari 2015.

Sinds versie 2.0 van de GEMMA Softwarecatalogus kunnen gemeenten al hun applicatielandschap invoeren. Deze wordt automatisch geplot op de GEMMA referentiecomponentenkaart. Gemeenten krijgen daarmee een gestructureerd overzicht van hun applicatielandschap. De Softwarecatalogus is nu uitgebreid met een nieuwe functionaliteit; de VISD-kaarten waar gemeenten nu ook hun applicatielandschap op af kunnen beelden.

Hoe werkt de VISD 3D Architectuurplaat

De VISD-referentiecomponentenkaart werkt met archetypen....

Lees verder op de website van KING