Audit Vlaanderen lanceert nieuwsbrief

25/06/2014     Algemeen nieuws         2900     0

Op 1 januari 2014 startte het agentschap “Audit Vlaanderen”. Het agentschap doet audits bij de lokale besturen en bij de Vlaamse overheid. Het is een nieuw agentschap, maar er is toch al heel wat knowhow over audits, omdat het vroegere agentschap Interne Audit van de Vlaamse Administratie er in is opgenomen. Audit Vlaanderen vindt het belangrijk dat de lokale besturen zo goed mogelijk geïnformeerd worden over zijn werking en wat er op vlak van audits en organisatiebeheersing verwacht kan worden. Daarom werd een elektronische nieuwsbrief specifiek voor de lokale besturen gecreëerd, met in de eerste editie informatie over:

  • Het nieuwe agentschap Audit Vlaanderen
  • De eerste audits
  • Interne controle of organisatiebeheersing?
  • Hoe begin je aan een zelfevaluatie organisatiebeheersing?
  • Initiatieven ter ondersteuning bij een zelfevaluatie

Meer weten en inschrijven op de nieuwsbrief: http://www.auditvlaanderen.be/avnieuwsbrief1

 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!