Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Opleidingen tijdens de zomermaanden

26/06/2014

De softwarecatalogus, het gebruik van standaarden, OSLO, VlaVirGem, e-formulieren, MAGDA, GeoPunt Vlaanderen…. mooie kreten waar ook jij wellicht mee te maken hebt. Maar wat doe je er nu mee in de praktijk? Dat ontdek je in de summercourse die V-ICT-OR organiseert op 17 juli en 28 augustus. Je leert er hoe je met deze begrippen aan de slag kunt, wat ze precies voor jou en je bestuur betekenen, maar vooral wat je er in de praktijk meteen mee kunt gaan doen. Schrijf nu in en laat je verrassen met zeer concrete toepasbare informatie. Ben je ervan overtuigd dat je dit allemaal wel weet, maar wil je een handvat om nog verder vooruit te geraken en de diverse onderwerpen te integreren in je organisatie, volg dan de OSLO academy. Dankzij deze intensieve opleiding sta je snel heel wat stappen verder.

Bekijk de summercourse en OSLO Academy in detail en schrijf in