Antwerpen biedt gratis wifi aan van station tot Schelde

30/06/2014     Algemeen nieuws         2001     0

De stad Antwerpen gaat tegen eind dit jaar werk maken van een grote gratis wifi-zone die zich moet uitstrekken langs een as van het Koningin Astridplein aan het Centraal Station tot het Steenplein aan de Schelde. Zowel Antwerpenaars als bezoekers zullen ervan gebruik kunnen maken. Door een samenwerking met commerciële partners kost het project de stad zelf niets, maar ze stelt wel verschillende van haar gebouwen ter beschikking om de nodige installaties op aan te brengen. Het Antwerpse stadsbestuur zette in het bestuursakkoord van vorig jaar stevig in op digitale dienstverlening en communicatie. Nu wil het daarbovenop zorgen dat bewoners en bezoekers daar ook optimaal van kunnen genieten. Gratis draadloos internet in bepaalde zones van de publieke ruimte moet in dat verhaal een belangrijke stap vormen.

 

Lees het volledige artikel

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!