Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Dag van de Digitale Communicatie 18/9

17/07/2014

Online campagnes, interactieve websites of gebruiksvriendelijke apps. Digitaal communiceren is voor een overheid vanzelfsprekend geworden. Naast een website zijn ook sociale netwerken helemaal ingeburgerd in de communicatiemix. Maar daar het houdt niet op. Webdesign wint aan belang, tablets en smartphones zijn overal aanwezig en mobiele communicatie biedt steeds meer mogelijkheden. Hoe kan digitale communicatie nog beter bijdragen tot de doelstellingen van een overheid? Kortom en V-ICT-OR nodigen je uit voor de Dag van de Digitale Communicatie op donderdag 18 september, dit jaar in Antwerpen. Je krijgt een update over het gebruik van digitale communicatie door overheden en je hoort meer over interessante ontwikkelingen. Je krijgt ook praktische tips van collega’s om als overheid nog beter in te spelen op de nieuwe mogelijkheden van online communicatie. Bovendien kan je ook meedingen naar de Prijs voor Digitale Communicatie. 

We bekronen voor de derde maal inspirerende projecten van lokale of bovenlokale overheden die inzetten op digitale communicatie. Bezorg ons jouw projectvoorstel tot en met dinsdag 26 augustus via dit eenvoudig online formulier. De 5 laureaten stellen hun project die dag ook voor. 

Naast de plenaire lezingen van Tom De Ruyck en Karl Gilis kies je uit acht workshops. Er is onder meer aandacht voor een contentmodel met Facebook, webdesign en informatieveiligheid. Zowel collega’s van lokale als bovenlokale overheden vinden inspiratie in het programma. De studiedag is het moment bij uitstek om ervaringen en kennis uit te wisselen met webmasters, ICT-verantwoordelijken en communicatieambtenaren. Volgende standhouders kan je alvast ontmoeten op de beursvloer: JCC, Saga/Anaxis, Crosscheck, Digitopia, Coworks en Kañooh.

Bekijk hier het volledige programma en schrijf in!