Maak van je stad een slimmere plek! Doe mee en test “Citadel on the Move”

22/07/2014     Algemeen nieuws en Open Data         1929     0

Dankzij het ‘Citadel on the Move’ kan je mobiele Apps creëren waardoor je stad een slimmere plek wordt om te (be)leven. Bovendien kunnen de apps – door het gebruik van standaard sjablonen en Open Data - makkelijk worden gedeeld in heel Europa. Nu het project zijn eindfase nadert hebben we je medewerking  nodig! Het projectteam heeft een enquête opgesteld om het nut, de kracht en de gebruiksvriendelijkheid van de verschillende tools te scoren, dat doe je door de tools even te testen, in de enquête word je daar handig in begeleid. Neem jij ook even de tijd om mee te doen aan de enquête. De zomer is hiervoor wellicht een uitgelezen moment! 

Ga naar de enquête

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!