Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De Belgische gids voor Cyberveiligheid - Kennismaking

23/07/2014

Op 12 september 2014 organiseert de Privacycommissie in samenwerking met het B-CCENTRE een informatiesessie over de Belgische gids voor cyberveiligheid. Deze gids is het resultaat van een partnership tussen de Belgische International Chamber of Commerce (ICC), het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO), EY, Microsoft, ISACA en het Belgian Cybercrime Centre of Excellence for Training, Research & Education (B-CCENTRE). De informatiesessie is bedoeld om het hoe en waarom van de gids toe te lichten, en wat dieper in te gaan op het grote belang van cyberveiligheid. Volgende sprekers/organisaties hebben reeds bevestigd: dhr. Rudi Thomaes van de ICC, dhr. Yves Vandermeer van de Federal Computer Crime Unit en dhr. Marc Vael van ISACA Belgium, het VBO, EY en Microsoft. Na de presentatieronde wordt nog een paneldebat gehouden, met mogelijkheid voor het publiek om vragen te stellen. Het definitieve programma wordt later bekendgemaakt op de website van de Privacycommissie (of via onze kalender)