Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

ICT diensten voor de Vlaamse overheid

24/07/2014

Reeds eerder vernam u dat de Vlaamse overheid de raamovereenkomsten voor “Exploitatiegebonden ICT-diensten 2015” en "Ontwikkelingsprojecten" gunde aan HB-plus. Dit betekent dat HB-plus de volgende 7 jaar een waaier aan ICT-diensten aan de Vlaamse overheid én de provinciale en lokale besturen levert. De raamovereenkomsten gingen in op 10 april 2014, met een transitieperiode tot einde januari 2015. Vanaf 1 februari 2015 worden alle diensten geleverd in overeenstemming met de nieuwe afspraken. 

IT as a Service
Via de raamovereenkomst worden netwerk-, werkplek- en datacenterdiensten aangeboden volgens een doorgedreven “IT as a service” model. Dit kan op projectmatige basis of via  afname van de oplossingen uit een produktcatalogus. Als overheid zal u enkel te betalen voor de daadwerkelijk afgenomen capaciteit en dienstverlening. Door de flexibiliteit in afname van diensten tegen vaste eenheidsprijzen, kan u besparen op exploitatiekosten. Dit laat meer ruimte voor investeringen in innovatie.

Offertes voor projecten – uw aanvragen via HB-plus
Vanaf 1 juli 2014 is het voor de entiteiten binnen de Vlaamse overheid én de lokale besturen mogelijk om via de dienst "Projecten" van HB-plus, en dit binnen de “raamovereenkomst Exploitatiegebonden ICT-diensten”, een projectvoorstel aan te vragen om grotere wijzigingen te laten uitvoeren aan netwerkdiensten, werkplekdiensten en datacenterdiensten (incl. bedrijfstoepassingen of de hiervoor gebruikte omgevingen ).

Info en aanvraag projecten
Contacteer HB-plus via info@hbplus.be en neem zeker een kijkje op de website www.hbplus.be

HB-plus is een tijdelijke handelsvennootschap met als deelgenoten HP en Belgacom.

Meer ifnormatie over HB PLUS