Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Kennisdag e-invoicing 10/10

04/09/2014

Elektronisch factureren, een opportuniteit! Het ontvangen en verwerken van een elektronische factuur, die optimaal geïntegreerd is in uw facturatie- en boekhoudproces, betekent een belangrijke efficiëntiewinst.  Het e-invoicingproject van de federale en Vlaamse overheid biedt dan ook een kans om deze vereenvoudiging te realiseren. Tijdens deze kennisdag verneemt u meer over dit federale en Vlaamse e-invoicingproject. Bovendien lichten enkele lokale besturen hun goede ‘e-invoicing’-praktijk toe. Een unieke kans dus om kennis te maken met de relevante actoren rond elektronische facturatie. Sterk aanbevolen voor financiële medewerkers en beleidsmedewerkers die inzetten op efficiëntieverhoging in hun bestuur. 

Bekijk het programma en schrijf in