Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Congres Manage IT – 13 november – Save the Date

04/09/2014

Voor de vijfde maal op rij organiseert V-ICT-OR het congres Manage IT. Naast datastandaardisatie vanuit het project OSLO zet V-ICT-OR verder en volledig in op informatieveiligheid, het thema van het congres. In deze digitale tijden zijn een goed beleid rond privacy, machtigingen en informatieveiligheid basisvereisten van een behoorlijk bestuur. De besturen, de managers en hun veiligheidsconsulenten willen wij dan ook graag maximaal ondersteunen. De heer Willem De Beuckelaere, voorzitter van de Privacycommissie en Vlaamse Toezichtcommissie, en de heer Luc Beirens, Director Cyber security services bij Deloitte, verzorgen de keynote.

Inschrijven kan vanaf midden september! Hou je mailbox in de gaten.

Meer info rond Manage IT en het programma

Ook bedrijven bieden we heel wat mogelijkheden om deel te nemen aan Manage IT! Wil je een stand, sprekersslot, advertentie....?
Bekijk hier hoe je bedrijf een meerwaarde kan bieden aan Manage IT